Kontakt os for et uforpligtende og gratis møde på 43 43 3​8 43

info@crrev​.dk

​Årsregnskab udføres til perfektion

​Såfremt du måtte være omfattet af den lovpligtige revision, har du pligt til at få udarbejdet årsregnskab. Hos CR Revision har vi stor erfaring i at udarbejde årsregnskab for både store såvel som små virksomheder.

Vi hjælper blandt andet mange virksomheder i København, Brøndby, Roskilde og resten af Storkøbenhavn.

Lovkravene for et årsregnskab skal overholdes

​Det er altid meget vigtigt, at du sørger for at overholde de forskellige lovkrav, som gør sig gældende for årsregnskaber. Vi har et omfattende kendskab til de gældende regler for udarbejdelsen af et årsregnskab, og du kan derfor være sikker på, at alt vil blive lavet på korrekt vis.

​Assistance fra erfarne revisorer til gode priser

Vi tilbyder assistance med dit regnskab til priser, der er yderst konkurrencedygtige. Vi kan assistere dig i forbindelse med, at virksomhedens årsregnskab skal udarbejdes til fornuftige og konkurrencedygtige priser.

​Der er mange forskellige ting, som vil være med til at afgøre prisen på at få udarbejdet et årsregnskab til virksomheden, og du kan derfor med fordel tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere om årsregnskab

​Har du et ønske om at få mere at vide omkring muligheden for at få os til at hjælpe dig med at udarbejde dit årsregnskab, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan altid kontaktes telefonisk på 

43 43 38 43.

Vi ser frem til at høre fra dig og til at give dig en hjælpende hånd med udarbejdelsen af virksomhedens årsregnskab.

CR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab

Park Alle 350 A, 2.

2605 Brøndby

Rådgivning

Telefon: 43 43 38 43

Email: info@crrev​.dk